Restore je hele OneDrive met 1 klik!


Iedereen die lokaal werkt op zijn PC, Surface of Laptop met Office 365 herkent vast wel de angst dat alle bestanden door Ransomware op slot worden gezet. Het gevaar van synchroniseren van je data in OneDrive is natuurlijk dat je 1Tb Cloud opslag ook op slot gezet kan worden. Er was al een mogelijkheid om per file een restore te doen, maar dit is onbegonnen werk als je enorm veel bestanden hebt staan in je OneDrive (en daar is deze toch voor gemaakt...)

Sinds kort heeft OneDrive een optie: "Restore your OneDrive"

Onedrive full restore met 1 klik

Vervolgens kan je een datum selecteren (week of uit lijst) en kan je deze eenvoudig terugzetten!

Alle bestanden veilig terugzetten in Onedrive met Z23ICT en AVGdesk Haarlem

Druk op restore om hele OneDrive weer terug te zetten in de gewenste situatie!

Geen systeembeheerder meer nodig om je bestanden weer terug te zetten als je een keer in de problemen komt door Ransomware!

Wanneer het terugzetten is voltooid, staat in de hoofdmap van OneDrive een logbestand met de resultaten.

Weer een grote stap van Microsoft om het voor de gebruikers van Office 365 nog makkelijker te maken. Wij worden hier in ieder geval weer erg blij van!

Wilt je meer weten wat Office365 voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan eens contact op met één van onze adviseurs.

Ohja... wij verkopen geen Office 365, maar helpen alleen met het maken van strategische keuzes en het optimaal inzetten van deze technieken, slimmer werken met Office 365 dus!

#Office365 #Office365Fan #CyberSecurity #Workspace365

Uitgelichte berichten
Recente berichten