De werkplek van morgen


Na de enorme groei van Desktops in de Cloud zien we langzaam een kentering komen in de groei daarvan. Traditionele applicaties worden steeds meer vervangen door cloud-web versies of Apps. Om niet gevangen te raken met traditionele infrastructuren en applicaties komen er steeds meer hybride oplossingen. Citrix blijft voor de grote enterprises een high-tech oplossing, maar daar hangt over het algemeen ook een behoorlijk prijskaartje aan.

Met Workspace 365 zijn device onafhankelijke oplossingen mogelijk waarbij traditionele applicaties in een RDS schil gebruikt kunnen worden. Maar dan voor een vriendelijk budget. Hiervoor zijn natuurlijk wel goede Wifi en Internet verbindingen nodig maar met de komst van 4G is hier ook veel meer flexibiliteit beschikbaar voor alternatieven.

Maar ook applicaties vervangen door Filelinx Web Databases in combinatie met Office 365 wordt steeds interessanter. Snel een ouderwetse applicatie vervangen door een webversie in Filelinx kan enorme kosten besparen.

Natuurlijk gaat Microsoft met Azure met een ONGELOOFELIJKE snelheid door met het releasen van nieuwe features. Op de Azure Red Shirt Dev Tour in Amsterdam afgelopen maand hebben we met verbazing demo's gezien van de nieuwe mogelijkheden. IT specialisten die zich de Azure techniek eigen maken hebben de toekomst! Vooral het Serverless computing en Powershell Automation waren geweldig om te zien.

Dachten we dat we met de Cloud de eerste stap gemaakt hadden, komt er alweer een volgende generatie Cloud oplossingen aan die onze verwachtingen ver overtreft.

Kortom, blijf niet stil staan, succesvolle bedrijven maken optimaal gebruik van de flexibiliteit van de Cloud.

Gratis tip van z23 ICT:

1) start met Office 365

2) start een pilot met Workspace 365.net

3) maak je eerste applicatie met Filelinx.com

4) gebruik de kracht van Azure voor je Apps en Web toepassingen

5) blijf optimaliseren d.m.v. Plan-Do-Check-Act

Meer weten over uw Cloud mogelijkheden? mail info@z23ict.nl

#z23 #Office365 #Azure #Workspace365 #Filelinx #PDCA

Uitgelichte berichten
Recente berichten