Gratis CyberSecurity Audit voor Non-Profit organisaties!


Het gaat goed met het uitvoeren van CyberSecurity Audits door z23 ICT bij commerciële bedrijven! Helaas merken wij dat bij non-profit organisaties vaak toch nog iets te weinig aandacht aan IT beveiliging gegeven wordt.

CyberSecurity Audit door z23 ICT Haarlem is nu gratis voor non-profit organisaties in Nederland

Dit jaar willen we daarom een aantal non-profit organisaties helpen met informatie beveiliging de nodige aandacht te geven. Dit doen wij door elke maand een CyberSecurity Audit zonder kosten uit te voeren voor een non-profit organisatie. Een volledig Gratis IT Security audit dus!

Wilt u in aanmerking komen voor deze gratis audit? Klik op de Book Online knop op onze www.z23ict.nl website en geef een voorkeur dag aan. Dan nemen wij contact met u op om te kijken of en wanneer u in aanmerking kunt komen voor deze free CyberSecurity Audit.

Stuur een email voor meer informatie over IT Beveiliging naar a.smit@z23ict.nl

Veilig werken in de Cloud begint met een regelmatige IT check-up van z23 ICT Haarlem!

Bekijk dit blog ook via Sway op: https://docs.com/z23ict/4208/gratis-cybersecurity-audit-non-profit

#CyberSecurity #nonprofit #gratisaudit #beveiligingadvies

Uitgelichte berichten
Recente berichten