Zoeken
  • Albert Smit

Tijd voor een andere aanpak


Tijdens onze reis op Hawaii viel het ons op dat de horeca in de U.S.A. zo gek nog niet is. Een totaal ander model dan in Nederland. Snel maar goed eten en snel weer weg, de hele middag/avond zijn de restaurants in bedrijf. Niet zoals in NL met alleen een lunch en avondmaal waarbij je de hele avond kunt blijven zitten. Doorloop per tafel van 3-7 keer per avond.

Aan de andere kant ook vele foodtrucks voor de "snelle hap". Positief verrast door de goede kwaliteit van het eten. Maar ook vaak super locaties. En als alles op is, gewoon de kar sluiten.

Zo waren wij vaak te laat voor de beste foodtrucks, wij als Nederlanders eten op vaste tijden, dat in daar ver weg toch iets anders, om 11:00 in de morgen een portie SpareRibs pakken is heel gewoon.

De manier van leven volgens de Hawaiian Time Hours sprak ons erg aan, laat je verassen en kijk gewoon wat open is i.p.v. vooraf plannen maken.

Open 7 or 8

sometimes 6

mostly 8 of 9

Close 3 or 4

sometimes 5

mostly 2 or 3

Closed for Big Surf or Luaus (feestje)

no like work

Zorg voor balans tussen werk en prive, geniet van het leven zoveel als het kan.

#Hawaii #Foodtrucks #werktijden #lekkereten

40 keer bekeken

   info@z23ICT.nl 

Gebroeders Bonnemastrjitte 25, 8711LP Workum

© 2020 by z23 ICT B.V.

  • LinkedIn Social Icon